ISO 32112:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٧ يناير ٢٠٢٥

Transaction assurance in E-commerce — Relevant factors of evaluation and selection of indicators

ملفات الوثيقة ISO 32112:2025

الإنجليزية 19 صفحات
الإصدار الحالي
144.88 USD

مجال الوثيقة ISO 32112:2025

This document provides the description of relevant factors for evaluating E-commerce transactions, which can help in identifying indicators, evaluation toolkits and an approach for selection of indicators. This document focuses on E-commerce transaction assurance by providing the relevant factors of evaluations including quality of E-commerce transaction platforms and sites, quality of E-commerce transaction services, local external environments for E-commerce transactions and sustainability of E-commerce transactions. This document also explains the way to set up a set of E-commerce transaction evaluation indicators that enables monitoring and improvement of the quality of E-commerce transactions.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph